Atentie compacttools.ro utilizeaza cookies pentru a oferi cea mai buna experienta utilizatorilor si pentru a analiza traficului website-ului. (vezi Despre cookies). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. ACCEPT

Politica GDPR

S.C. COMPACT TOOLS S.R.L, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.compacttools.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site.

Date de identificare ale Operatorului CompactTools:

  • Societatea: S.C. COMPACT TOOLS S.R.L
  • Sediu social: com. STEFANESTII DE JOS, SOS. STEFANESTI, Ilfov
  • CIF: 43026411
  • Reg.Com.: J23/4046/2020
  • Tel+40 774 409 791

Continut protejat de drepturi de autor conform Legii nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe. Drepturile de autor privind Politica GDPR apartin exclusiv RadikalConsult.ro – Implementare GDPR. Documentul este conceput exclusiv pentru compacttools.ro si orice copiere, reproducere sau utilizare neautorizata, reprezinta incalcare a proprietatii intelectuale fiind este sanctionata potrivit legii.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, COMPACT TOOLS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. 

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  1. Dreptul de retragere a consimtamantului. Iti poti retrage consimtamantul asupra prelucrarii datelor tale personale in orice moment, chiar daca ni l-ai oferit inainte.
  2. Dreptul de opozitie fata de prelucrarea datelor. Ai acest drept prin transmiterea unei solicitari in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care te afli, ca datele care te vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al S.C. COMPACT TOOLS S.R.L. sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care S.C. COMPACT TOOLS S.R.L. poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; de asemenea, dreptul la opozitie poate fi exercitat in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care te vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
  3. Dreptul de acces la date. Utilizatorii au dreptul de a afla daca proprietarul le proceseaza datele, dreptul de a obtine divulgarea anumitor aspecte privind prelucrarea si dreptul de a obtine o copie a datelor aflate in proces de prelucrare.
  4. Dreptul la rectificare. Utilizatorii au dreptul de a verifica acuratetea datelor lor personale si de a cere sa fie actualizate sau corectate.
  5. Dreptul la restrictionarea prelucrarii. Utilizatorii au dreptul, in anumite conditii, sa restrictioneze prelucrarea datelor lor. In acest caz, proprietarul nu va procesa datele respective pentru niciun alt scop decat stocarea lor.
  6. Dreptul la stergerea datelor. Acest drept este aplicat in anumite conditii: daca datele nu mai sunt necesare in indeplinirea scopului pentru care au fost colectate, daca a fost retras consimtamantul, daca s-a exercitat dreptul de opunere, daca au fost prelucrate ilegal, pentru respectarea unor obligatii legale sau au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.
  7. Dreptul la portabilitatea datelor. Utilizatorii au dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, comun si usor de citit dar si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre S.C. COMPACT TOOLS S.R.L. catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege.
  8. Dreptul de a depune o plangere / reclamatie la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau de a te adresa instantelor competente.

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de S.C. COMPACT TOOLS S.R.L. in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale S.C. COMPACT TOOLS S.R.L., cu sediul in com. STEFANESTII DE JOS, SOS. STEFANESTI, NR. 214, CAMERA 1, JUD. ILFOV, in calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet www.compacttools.ro. („Site-ul”)

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Daca sunteti client al Site-ului, S.C. COMPACT TOOLS S.R.L. va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul in care utilizati Site-ul, de exemplu comportamentul/preferintele/obişnuintele dumneavoastra in cadrul S.C. COMPACT TOOLS S.R.L., precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul Site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea Site-ului.

In cazul in care alegeti sa va creati cont de utilizator doar inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont. In cazul in care nu finalizati comanda, adresa de e-mail si celelalte date furnizate nu vor fi stocate de S.C. COMPACT TOOLS S.R.L, iar contul creat va fi sters automat.

Daca sunteti vizitator al Site-ului, S.C. COMPACT TOOLS S.R.L. va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel, adresele IP.

Scopurile si temeiurile prelucrarii

Daca sunteti client al Site-ului, S.C. COMPACT TOOLS S.R.L prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

  • pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra şi S.C. COMPACT TOOLS S.R.L, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si S.C. COMPACT TOOLS S.R.L, definit in cuprinsul Termenilor si Conditiilor. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si S.C. COMPACT TOOLS S.R.L.

  • pentru indeplinirea obligatiilor legale care incumba S.C. COMPACT TOOLS S.R.L in contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea S.C. COMPACT TOOLS S.R.L de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul Site-ului.

  • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele şi serviciile oferite de S.C. COMPACT TOOLS S.R.L, prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea Informatiile contului meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi o ptiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale. 

In plus, puteti sa va dezabonati prin accesarea sectiunii Informatiile contului meu.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

  • in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al  S.C. COMPACT TOOLS S.R.L de a imbunatatii permanent experienta clientilor pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

Daca sunteti vizitator al Site-ului, S.C. COMPACT TOOLS S.R.L prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

  • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele şi serviciile oferite de S.C. COMPACT TOOLS S.R.L, prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

  • pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor şi pentru a monitoriza traficul si a imbunatatii experienta dumneavoastra oferita pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al S.C. COMPACT TOOLS S.R.L de a asigura functionarea corecta a Site-ului, precum si pentru a imbunatatii permanent experienta vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra. 

Durata pentru care va prelucram datele

Ca principiu, S.C. COMPACT TOOLS S.R.L va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina S.C. COMPACT TOOLS S.R.L (de ex., in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de ştergere a contului de utilizator, prin apasarea butonul Stergere cont din sectiunea Informatiile contului meu, S.C. COMPACT TOOLS S.R.L. va interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului. 

In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si/sau sms-uri de acest gen. Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal. 

In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul DREPTURILE DE CARE BENEFICIATI de mai jos.

In cazul in care solicitati ştergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de ştergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, S.C. COMPACT TOOLS S.R.L. va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de S.C. COMPACT TOOLS S.R.L. pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia. 

Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, S.C. COMPACT TOOLS S.R.L poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina S.C. COMPACT TOOLS S.R.L in desfasurarea activitatii prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru administrarea Site-ului;

in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre S.C. COMPACT TOOLS S.R.L prin intermediul Site-ului;

  • pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea Site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;
  • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc. 

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre S.C. COMPACT TOOLS S.R.L. pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana. 

Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre S.C. COMPACT TOOLS S.R.L, conform celor descrise in prezentul document;
  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea S.C. COMPACT TOOLS S.R.L cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre S.C. COMPACT TOOLS S.R.L a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.
  • dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:
  • acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  • in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
  • in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;
  • in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
  • in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;
  • datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.

Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, S.C. COMPACT TOOLS S.R.L sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;

- dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care:

  • prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
  • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau
  • persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.
  • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre S.C. COMPACT TOOLS S.R.L catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
  • dreptul la opozitie – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
  • in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al S.C. COMPACT TOOLS S.R.L sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care S.C. COMPACT TOOLS S.R.L poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
  • in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
  • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar. 

Tertii care au acces de datele colectate de compacttools.ro:

Companiile terte care au acces la datele colectate de compacttools.ro sunt Google, Facebook, companiile de livrare (Urgent Cargus, DPD etc.), serviciile de email-marketing, procesatori de plati etc.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: bianca@compacttools.ro.

compacttools.ro foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: Politica privind fisierele Cookies.